Nagyon nagy a halam hasa, mi baja lehet?
Szerintem ha terhes lenne, akkor attól még nem feküdne. Esetleg hasvízkór? Remélem nem az. Nagyon kegyetlen egy betegség.
Esetleg ezek lehetnek?
Hasvízkór: haspuffadás, bőrpír és fekélyesedés, végbél pirosas elszíneződése, esetleg kitüremkedése, általános vizenyősödés és szemdülledés, bélgyulladás.
Táplálkozási ártalom: haspuffadás, halvány bőr, végbél kipirosodása, bélgyulladás, esetleg mozgászavarok.
Egyedül van, úgy is lehet terhes? Még él, de amennyire látom, egyhelyben kuporog.
Én is a bóciára gondoltam, de annak a könyvemben csak 3 csíkja van az enyémnek pedig több és csíkosak az uszonyai is. Ő elevenszülő vagy majd ikrázni fog? Ha nem beteg, hanem terhes, mennyi idő, amíg vége lesz.
Nem állnak szét a pikkelyei, teljesen jól néz ki csak nagy a hasa, és bánatos.
Azt hiszem, talán "gyomorrontása" lehetett, mert lement a hasa és már úszkál is. Kergeti a vitorláshalat.
De mit tudok tenni, hogy ne zabálja magát így tele? A többieket is etetnem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!