Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Aranyhalat vitorláshallal...

Aranyhalat vitorláshallal lehet együtt tartani?

Figyelt kérdés
2008. máj. 28. 22:04
 1/8 anonim válasza:
15%
nem azzal nem gyula. csak vitorlás hajoval és akkoris csak úgy hogy az aranyhalat egy vele teli lévő ládában kell tárolni a hajófenékben!
2008. máj. 28. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
lehet. max csipkedi egymást
2008. máj. 29. 06:12
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
A vitorláshal sós, viszonylag meleg vízben él az aranyhal pedíg édes és hidegvízben. Lehetetlen megoldani, hogy a kettőt összeereszthesd, legfeljebb két akváriumot rakhatsz egymásmellé...
2008. máj. 29. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
A vitorlás nem sós és nem is brakk vizi de nem lehet egymás mellé rakni 1 csipkedik egymást 2 a viz hőmérséklete más 3 a vitorlás igényel növényeket de az aranyhal megeszik szinte minden növényt
2008. máj. 29. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én több mint fél éve tartok együtt egy nagy aranyhalat és két kicsi vitorláshalat, szerintem jól elvannak :] Am a vitorláshalaim már megnőttek :] Úgyhogy szerintem lehet együtt tartani...
2009. jún. 24. 23:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem együtt van az aranyhalam a vitorláshallal. Nem bántják egymást. Az aranyhalnak sem kell minusz fokos viz igy jol elvannak azért együtt.Vannak bent növények is ahol el tudnak bujni a vitorlás halak. Nekem mindenki azt mondta az aranyhalra hogy megeszi a növényt. Ez nem teljesen igaz. Vannak növények amiket nem eszik meg az ize miatt. Nekem tele van növénnyel
2009. júl. 25. 16:30
 7/8 anonim válasza:
100%
Lehet! Nekem többek között van 2 aranyhalam 1 vitorlással és nagyon szépen megvannak! Nem csipkedik egymást!
2011. jan. 1. 14:13
 8/8 anonim válasza:
Nekem csipkedte az aranyhalakat a vitorlás halak és ki kellett venni az aranyhalaktol. A növényeket is megeszi az aranyhal mindegy milyet rakok be. Ha az első egy hónapot átvészelik a virágok akkor nincs baj mert a gyökérzete kifejlődik és kisebb az esélye hogy kipusztuljon.
2011. nov. 11. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!