Aranyhalat vitorláshallal lehet együtt tartani?
Figyelt kérdés
2008. máj. 28. 22:04
1/8 anonim válasza:
nem azzal nem gyula. csak vitorlás hajoval és akkoris csak úgy hogy az aranyhalat egy vele teli lévő ládában kell tárolni a hajófenékben!
3/8 anonim válasza:
A vitorláshal sós, viszonylag meleg vízben él az aranyhal pedíg édes és hidegvízben. Lehetetlen megoldani, hogy a kettőt összeereszthesd, legfeljebb két akváriumot rakhatsz egymásmellé...
4/8 anonim válasza:
A vitorlás nem sós és nem is brakk vizi de nem lehet egymás mellé rakni 1 csipkedik egymást 2 a viz hőmérséklete más 3 a vitorlás igényel növényeket de az aranyhal megeszik szinte minden növényt
5/8 anonim válasza:
Én több mint fél éve tartok együtt egy nagy aranyhalat és két kicsi vitorláshalat, szerintem jól elvannak :] Am a vitorláshalaim már megnőttek :] Úgyhogy szerintem lehet együtt tartani...
6/8 anonim válasza:
Nekem együtt van az aranyhalam a vitorláshallal. Nem bántják egymást. Az aranyhalnak sem kell minusz fokos viz igy jol elvannak azért együtt.Vannak bent növények is ahol el tudnak bujni a vitorlás halak. Nekem mindenki azt mondta az aranyhalra hogy megeszi a növényt. Ez nem teljesen igaz. Vannak növények amiket nem eszik meg az ize miatt. Nekem tele van növénnyel
7/8 anonim válasza:
Lehet! Nekem többek között van 2 aranyhalam 1 vitorlással és nagyon szépen megvannak! Nem csipkedik egymást!
8/8 anonim válasza:
Nekem csipkedte az aranyhalakat a vitorlás halak és ki kellett venni az aranyhalaktol. A növényeket is megeszi az aranyhal mindegy milyet rakok be. Ha az első egy hónapot átvészelik a virágok akkor nincs baj mert a gyökérzete kifejlődik és kisebb az esélye hogy kipusztuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!