Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Márványsügér és Potamotrygon...

Márványsügér és Potamotrygon reticulatus mellé miket rakhatok a lenti halak közül?

Figyelt kérdés

Polypterus senegalus - Nílusi sokúszós csuka

Polypterus ornatipinnis - Gyöngyfoltos sokúszós csuka

Mastacembelus ellipsifer - Tanganyikai tüskés angolna

Mastacembelus erythrotaenia - Vörössávos tűzangolna

Mastacembelus favus - Keréknyom angolna

2012. dec. 20. 01:44
 1/2 Cerberosz ***** válasza:
Neked van 800 literes akid ugye? Mennyi sügéred és rájád van az akváriumban? Milyen szűrésed van? Egyébként a lent felsoroltak közül bármelyiket, ami elég nagy h ne egyék meg a márványok, mondjuk az angolnák kicsit neccesebbek, de sokúszós csukákkal simán tarthacc. Az én kedvencen az polypterus endlicheri. Jó kis "predator tank"- ed van/lesz. De a szűrésre és a heti vízcserére nagyon figyelj a ráják miatt. És ne telepítsd túl ha lehet.
2012. dec. 20. 11:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia.

Ja 800 lityós az akváriumom, vagyis lesz, mert a mostanit amit vettem , jól eltörtük, így veszek másikat, vannak márványaim, meg akarok bele ráját majd,és még valami ragadozó hatat azért érdeklődök mert még nem tudom eldönteni mi mennyen a márványok és ráják mellé.

A szűréssel nem lesz gond alsópolcos 150 literes aksi.

2012. dec. 20. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!