Találtam víz alá meríthető fénycsövet. Megnéznétek? Jó? Mitől függ milyen színű kell nekem?
Nem drága, plusz világításnak gondolnám. De miért színes? Milyen színt érdemes venni? Számít ez a növényeknek vagy ez nekik hasznosíthatatlan?
Ahogy írják is, ez inkább csak hangulatvilágítás, de nem igazán jó ezzel megoldani a világítást. Ez csak amolyan "flanc", alapvetően nincs rá szükség, és világításnak sem az igazi.
Ha mégis ilyet szeretnél venni, szerintem fehér, kék és hasonló (talán még a zöld) )színekben gondolkodj, semmiképpen sem pirosas vagy hasonló színekben.
De szerintem keress valami mást, mert ebből valószínűleg többet is kellene venned, hogy rendes világítás legyen.
Ezen volt egy kompakt izzó,
hátul pedig papírhenger félbevágva, és alá tettem egy fehér + egy rózsaszín csövet.
Nem kell beletenni a vízbe. Elég beragasztani a tetőbe, adnak hozzá 2 gumitappancsot is (ezeket ragasztani). Ha FBS-el ragasztod, később könnyen levehető.
Arra jó, ha ki szeretnéd egészíteni a már meglévő világítást, de önállóan világításnak nem alkalmas. Nekem van bent a tetőben 2 kék (sügeresben), külön időkapcsolón, ezek később kapcsolnak be és később kapcsolnak ki mint a főfény, szép is és megvan az átmenet, nem zuhannak a halak egyből sötétségbe.
Üdv,
Hable,
ezek az akváriumok meseszépek!!! Köszi a képeket!
Mindenki másnak is köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!