Terhes a guppim vagy csak kover? Kep csatolva
Figyelt kérdés
Mar eleg reg kulon tettem de nem tortenik semmi..a viz homerseklete 24.5 fok korul van.. velemyeteket elore is koszonom.
2012. dec. 11. 16:36
1/9 anonim válasza:
Szerintem terhes.
De nem lehet megmondani, mennyi van még hátra.
2/9 YourDestiny válasza:
Ha van mellette hím, akkor egyértelmű, hogy többszöröződnek.
3/9 anonim válasza:
hát ha ugyan ugy etetted mind eddig de most hirtelen megnőtt a hasa akkor terhes! ha sokat eteted akkor el tudnak hízni. Hogyan szoktad etetni a halaid meg mit adsz neki? szerintem amugy csak terhes és hamarosan szülni is fog:)
4/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.
este adok nekik fagyasztott larvakar, mindig mast (4 v 5 fele van) es reggel szemcses tapot.
2012. dec. 12. 11:29
5/9 A kérdező kommentje:
* larvakat
2012. dec. 12. 11:29
7/9 A kérdező kommentje:
ertem.. visszavettem az etetesbol. most csak egyszer adok egy nap, reggel es kesz. lehet h elhizott meg mindig nem szult..ma visszatettem a tobbi koze, tul sokat volt kulon s nem volt valtozas
2012. dec. 13. 22:49
8/9 YourDestiny válasza:
Általánosságban elég napi egyszer etetni a halakat, heti egy napot ki is lehet hagyni, jót tesz.
9/9 anonim válasza:
Biztos hogy terhed 10-20 kishal lesz kb. de vigyázz mert a guppik kannibálok és megeszik a saját gyereküket!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!