Egy 60 literes akvariumban tarthatok neonhalakat es guppikat egyutt?
Rakj melléjük garnélákat, ők írtják az algát.
Ha talajlakó halat szeretnél, rakhatsz melléjük pl. törpe szívóharcsát, vagy törpe páncélosharcsát egy kisebb csapatot (5-6 db).
Koszi a valaszokat!
De akkor hany guppi fer be????
60l-be olyan 15 körül. De vigyázz, nehogy túlszaporodjanak. Elég szapora állatok, és a 15-ből több legyen nőstény, mint hím, különben a nőstényeknek nem lesz nyugtuk. egy idő után a szaporulatról is gondoskodni kell. Vagy eladod, vagy beviszed egy állatkereskedésbe.
Szokták még azt is ajánlani, hogy ekkora akváriumba csak hímeket vegyél, elkerülendő a túlszaporodást. De olvastam már olyan hozzászólásokat is, hogy a hímek csipkedték egymást. Szóval már én se nagyon tudom, hogy lehet-e belőlük csak hímeket tartani, nőstények nélkül.
Igen, a hímek sokkal díszesebbek, mint a nőstények, de nekem is kétségeim támadtak a tartásukról. Én is szerettem volna guppikat mostanában a 40l-esembe, de teljesen elbizonytalanodtam.
Igazából azt írták róluk, hogy mivel csak hímek vannak az adott helyen, eléggé depressziósak, és a fajtársaikat se hagyják békén. De volt olyan válasz is, hogy másnál ez nem fordult elő. pont a napokban volt az egyik kérdésnél ez a válasz, ha gondolod, keress rá vissza.
Vagy írj ki csak erről egy kérdést, biztos lesz, aki többet tud mondani róla.
Vegyél Endler guppikat azok nem bántják 1mást és szép kicsik
és szinesek
Modjuk en meg nem lattam h bantanak egymast ugyhogy gondolkozom még :)
Lattam mar sok helyen az endler guppit es nagyon tetszenek!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!