Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Egy 60 literes akvariumban...

Egy 60 literes akvariumban tarthatok neonhalakat es guppikat egyutt?

Figyelt kérdés
Ha igen,akkor kb. mennyit? :P

2012. dec. 9. 11:41
1 2 3
 11/24 bamboochatheone ***** válasza:
81%
Undorító ez az akvárium a linken. Tele műnövénnyel meg festett mű bujkálókkal.
2012. dec. 9. 15:15
 12/24 anonim ***** válasza:

Rakj melléjük garnélákat, ők írtják az algát.

Ha talajlakó halat szeretnél, rakhatsz melléjük pl. törpe szívóharcsát, vagy törpe páncélosharcsát egy kisebb csapatot (5-6 db).

2012. dec. 9. 15:22
 13/24 anonim ***** válasza:
És a videón az akvárium nem túl szerencsés. Nagyon túlzsúfolt, a műnövények gagyik és feleslegesek, és sok halfajt ezek közül nem is lehetne tartani ekkora aksiban.
2012. dec. 9. 15:24
 14/24 anonim ***** válasza:
Algaevőt ekkorában nem tarthatsz. Garnélákat viszont igen, és ők hasznosabbak, mint az algaevők.
2012. dec. 9. 15:34
 15/24 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

De akkor hany guppi fer be????

2012. dec. 9. 15:36
 16/24 anonim ***** válasza:

60l-be olyan 15 körül. De vigyázz, nehogy túlszaporodjanak. Elég szapora állatok, és a 15-ből több legyen nőstény, mint hím, különben a nőstényeknek nem lesz nyugtuk. egy idő után a szaporulatról is gondoskodni kell. Vagy eladod, vagy beviszed egy állatkereskedésbe.

Szokták még azt is ajánlani, hogy ekkora akváriumba csak hímeket vegyél, elkerülendő a túlszaporodást. De olvastam már olyan hozzászólásokat is, hogy a hímek csipkedték egymást. Szóval már én se nagyon tudom, hogy lehet-e belőlük csak hímeket tartani, nőstények nélkül.

2012. dec. 9. 16:29
 17/24 A kérdező kommentje:
Hát, a himek sokkal szebbek,mint a nostenyek,ugyhogy jo lenne inkabb himeket tartani.. Viszont most hogy igy mondod h csipkedik egymast ... :/
2012. dec. 9. 17:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Igen, a hímek sokkal díszesebbek, mint a nőstények, de nekem is kétségeim támadtak a tartásukról. Én is szerettem volna guppikat mostanában a 40l-esembe, de teljesen elbizonytalanodtam.

Igazából azt írták róluk, hogy mivel csak hímek vannak az adott helyen, eléggé depressziósak, és a fajtársaikat se hagyják békén. De volt olyan válasz is, hogy másnál ez nem fordult elő. pont a napokban volt az egyik kérdésnél ez a válasz, ha gondolod, keress rá vissza.

Vagy írj ki csak erről egy kérdést, biztos lesz, aki többet tud mondani róla.

2012. dec. 9. 18:29
 19/24 viczena jozsef ***** válasza:

Vegyél Endler guppikat azok nem bántják 1mást és szép kicsik

és szinesek

2012. dec. 10. 08:20
 20/24 A kérdező kommentje:

Modjuk en meg nem lattam h bantanak egymast ugyhogy gondolkozom még :)

Lattam mar sok helyen az endler guppit es nagyon tetszenek!! :D

2012. dec. 10. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!