Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogyan tartsam?

Lala6 kérdése:

Hogyan tartsam?

Figyelt kérdés
Ma meglepetésemre beállítottak 2db márványrákkal.Van egy 40l-es akim amibe bele tudnám rakni szivacsos szűrővel.Elég ez nekik?A múltkor írtátok elég könnyű tartani és szaporítani.Amúgy nagyon tetszenek nincs szívem megválni tőlük. ha tudtok mindent írjatok tartás etetés stb... Ja és műanyag cserépből meg üres halkajás pekerályból csináltam búvóhelyet.Komolyan már nyitok egy akvarisztikai boltot. :)Amúgy mekkorák lesznek?A szaporítás is érdekel mert ha elég van még egy 20l-es akim szaporításra.

2012. dec. 5. 21:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Amúgy ezek tényleg szűznemzők? Tehát mind a 2-töl lehetnek kicsik?
2012. dec. 5. 23:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Kolega amit linkelt kaja az baromi jó, csak rakd át egy műanyag dobozba. Nekem bepenészedett az egész. Különszoktam önteni mint a nagy kiszerelésű halkaját, és mikor után kellett volna tölteni akkor láttam egy penész az egész. Olló nélkül hogyan is fog táplálkozni? Minden esetre nekik legalább 120 centi széles akváriumra lenne szükség. Szaporításon meg így,.....
2012. dec. 6. 00:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Rakd az egyiket egy mély lavorba,mondjuka a fürdőszobába,és zárd el a macskáktól ;)
2012. dec. 6. 16:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Tud enni olló nélkül is. 8 lába van és 2 ollója. Pl amikor a nagy ráknak adok tubifexet, az nem csinál az ollójával semmit, csak a 4 első lábával megöleli a csomó tubit, és 2 lábával elkezdi tolni az arcába.
2012. dec. 6. 21:44
 15/18 A kérdező kommentje:
igen hable én is úgy láttam, hogy a két első ollót akkor használták, ha egymásnak mentek. én is úgy vettem észre, hogy a két első olló mögött van két kisebb és avval pakolják a kaját magukba. a 120 cm-es akváriumot nem értem, mert az egyik oldalon 100l-re írtak 10 db rákot. most úgy csináltam meg, hogy ketté ágaztattam a pumpát az egyiket egy 40l-es aksiba, a másikat egy 22l-es terráriumba tettem. Szivacsszűrővel. sikerült fednem. Remélem jó ez így. Szerintetek?????
2012. dec. 6. 22:06
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem jó, persze, ha nincsenek otthon nagyobb akváriumaid
2012. dec. 6. 22:08
 17/18 A kérdező kommentje:
Már csak a 200-as van halakkal meg a 70-es újszülöttekkel.Elfogytam:)De arra nem kaptam választ,ezek tényleg szüznemzők?Vagyis mind a 2-től lehetnek kicsik?
2012. dec. 6. 22:14
 18/18 Dioxyde ***** válasza:
Igen ők egyedül is képesek szaporodni,nekem most van olyan 60-80db kis rák de 2-3 héten belül jön az újabb adag és csak 1 nagy márvány rákom van.
2012. dec. 8. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!