Egy 180*90*70 (hosszúság, szélesség, mélység) akváriumba lehet bármiféle krokodilt tartani?
Figyelt kérdés
Esetleg piranha-t ?
Ti mit tartanátok ekkora aksiba ?
2012. dec. 4. 16:54
1/8 anonim válasza:
Én nanohalakat tartanék benne (1-3cm) egy felhőnyit. De ha nem jönnek be a kis halak tarts arowana-t.
2/8 A kérdező kommentje:
az volt benne kb. másfél évvel ezelőtt! 3 csapat nanohal! Tetszeni nagyon tetszett, hogy 3 kisebb "felhőnyi" csapatban mozogtak nagyon "összehangolva" aztán valami betegség miatt (gondolom én) kb. 1 hét alatt meghalt az összes.. hiába adtam nekik gyógyszert. Lényeg, hogy nem akarunk újra kis halakat! :) Inkább nagyokat és keveset mint hogy picit és sokat!
2012. dec. 4. 17:02
3/8 anonim válasza:
Tűzhasú gőtéket. Azok mini krokodilok.
4/8 anonim válasza:
Fúúú, tűzhasú gőte. Nekem volt, kis rés az akvárium tetején, és már kint is vannak.
5/8 anonim válasza:
A sarkánál tud leginkább felmászni, ott pont nem szabad rést hagyni. De ha csinálsz rá két üvegtetőt és középen hagysz lukat, félig töltöd vízzel, ott szerintem nem tudnak kimászni.
6/8 anonim válasza:
Axolotl? Ő is eléggé különleges kinézetű jószág. :D
7/8 roles88 válasza:
afrikai vagy dél-amerikai sügerek!
jó nagy hely szépen megnőhetnek kár lenne terráriumot csinálni ekkora medencéből
8/8 anonim válasza:
Én gyümölcsevő pirahnját tartanék benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!