Anika6 kérdése:
Szerintetek milyen nemű ez a red cherry garnéla?
2012. dec. 3. 21:30
2/11 anonim válasza:
Amúgy biztos hogy RC? Kicsit sakura beütése van, legalábbis nekem..
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor fiút szerzek be mellé :)))
A kereskedésben RC-nek árulták, de nem kizárt, hogy sakura... :)
2012. dec. 3. 22:53
5/11 anonim válasza:
Ha hím lenne akkor vékonyabb lenne, be lenne horpadva a hasa, és nem lenne ennyire piros.
6/11 anonim válasza:
ti hogy látjátok ki belőle h kislány vagy kisfiú?:D meg h rc vagy sakura ?:D ááá akárhogy nézem nekem csk egy garnéla xd :D
7/11 Platypus válasza:
Ne egy fiút szerezz be mellé, hanem vagy 10 fős társaságot. A garnélák csapatos állatok. Az akvarista.hu-n 1000 Ft-ért kapsz egy marék garnélát.
8/11 anonim válasza:
Szerintem is sakura, tölts fel képet ahol van viszonyítási alapunk, mert a sakura nagyobb testű a RC-nél. ;)
Amúgy tényleg vegyél belőle sokat mert csapatban érzik jól magukat!
9/11 anonim válasza:
Hogyan lehet. Megkülönbözteti, hogy fiú vagy lány, esetleg tudnátok velú'úk kapcsolatban tanácsot adni, mertkaptam egy akváriumot és abban RC ket és YF et szeretnék benne tartani
10/11 anonim válasza:
Írj Privátot nekem akkor megmondom neked utolsó válaszoló!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!