Szerintetek drága egy használt 140 literes akváriumért 8000Ft?
Van itthon rengeteg akváriumom 5 litertől 300 literesig. Legalább 10 darab. De volt mér 448 literes is. A többségük jelenleg is be van rendezve.
Az egyik közepes méretű üres akvárium már nagyon útban van ezért elhatároztam, hogy eladom. Az akvárium 140literes, szabvány méretű.
Felkerestem a legismertebb akvarisztikai oldalt, ahol hirdetések is vannak, hogy mennyiért árulnak hasonlót. Egy picit megpróbáltam az átlagár alá menni, hogy ne kelljen sokáig hirdetnem, ezért 8eFt-ra gondoltam.
Az akváriumot újonnan vettem, 4 évig használtam, pár apró karc van rajta, de díszakváriumnak még megfelelő.
Ennek ellenére már hónapok óta árulom. Olyan üzeneteket kapok, hogy pl. 3000-et adnak érte, ha van hozzá tető, világítás, szűrő, fútő kavics, halak, stb...
3000Ft szerintem üresen is nevetséges ár érte, mert az üveget sem lehet ennyiért megkapni.
Szerintetek mégis sok érte 8000Ft?
Köszi a válaszokat! Beleírtam a hirdetésbe, hogy cserélhető, illetve beszámítok az árba növényt, halat stb-t, de cserére még érdeklődő sem volt.
Egy-két ezer Ft-ért inkább nem adom el. Végül is nem olyan sürgős, nem kenyérre kell a pénz. Úgyhogy lehet, inkább fölviszem a padlásra és esetleg jól jön még. Megromlani nem fog, pénzt se kér. :)
Félreértetted! Nem 80000Ft-ot akarok érte kapni, hanem 8000-et.
Az üres akvárium van csak, esetleg pluszban tudok adni hozzá olcsón egy tetőt, fénycsöves világítással.
Az akvarista.hu-n. Van ott nagyon sok féle hirdetés. Egyébként akkor ezt az oldalt pont ajánlom neked, ha még nem ismered. Van nagyon sok féle hasznos írás, fórum, meg hirdetős rész.
Elszaporodott halakat, növényeket is árulnak, nem olyan drágán, mint a boltokban. Ha Bp-i vagy, ezt nagyon jól ki lehet használni, ott sokan hirdetnek. Én Pécsi vagyok (régebben Bp-en is laktam), errefelé sajnos nem túl aktívak az akvarista kollégák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!