Vitorláshal mellé vehetek 1db. sziámi harcos halat?
Dehogy csipkedik egymást. Hiszen mindkettő területvédő. Ki irtják egymást! Az uszonyoknak ehhez semmi közük sem lesz. Én 135 literben tartottam 3 vitorlást egy bettát meg néhány apróságot. (Hülye fejjel)
Én sem hittem azt amit leírtak. Egy vitorlás mindig külön volt a többitől, és minden este ha lekapcsoltam 2 neon-t (nem hal neont hanem lámpa neont) körmérkőzés volt. Hol a betta kergette a két halat, hol a két hal kergette a bettát. Először játszásiból.És viccesnek tűnt. Mikor nőttek a vitorlások, egyre hevesebb volt a kergetőzés. Hol a vitorlásnak hiányzott néhány pikkelye, hol a betának. De az úszója mindháromnak épségben volt. 125 literbe nem való vitorlás hidd el. Egyébként észre fogod venni. Megnőnek lesz galiba akkor is ha csak ketten lesznek. Nincs ebből semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!