Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Vitorláshal mellé vehetek...

Vitorláshal mellé vehetek 1db. sziámi harcos halat?

Figyelt kérdés

2012. nov. 23. 11:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet. Nekem is van a három vitorláshalam mellett egy sziámim.
2012. nov. 23. 15:27
 12/13 bamboochatheone ***** válasza:
100%
Kicsi a hely és túl sok különböző igényű halat zsúfoltál össze. A guppi már kizáró tényező bettához de a vitorlás végleg ellehetetleníti a társítást. Ők nagyon sunyi ragadozók és ezt csak ritkán figyelheted meg. Rövid időn belül megtalálják egymást és valakinek mennie kell. Mellesleg ehhez egy hatalmas külsőszűrő kell már az van? Milyen fajta a szűrő?
2012. nov. 23. 15:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Dehogy csipkedik egymást. Hiszen mindkettő területvédő. Ki irtják egymást! Az uszonyoknak ehhez semmi közük sem lesz. Én 135 literben tartottam 3 vitorlást egy bettát meg néhány apróságot. (Hülye fejjel)

Én sem hittem azt amit leírtak. Egy vitorlás mindig külön volt a többitől, és minden este ha lekapcsoltam 2 neon-t (nem hal neont hanem lámpa neont) körmérkőzés volt. Hol a betta kergette a két halat, hol a két hal kergette a bettát. Először játszásiból.És viccesnek tűnt. Mikor nőttek a vitorlások, egyre hevesebb volt a kergetőzés. Hol a vitorlásnak hiányzott néhány pikkelye, hol a betának. De az úszója mindháromnak épségben volt. 125 literbe nem való vitorlás hidd el. Egyébként észre fogod venni. Megnőnek lesz galiba akkor is ha csak ketten lesznek. Nincs ebből semmi.

2012. nov. 23. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!