Mért raknak hamut a halkajába?
Méregtelenítés?
Ezt honnan veszed?
Nem tudom, csak az összetevőket néztem ezekben a kajákban:
Sera vipan baby: nyershamu 11,7%
Fix ivadék haltáp: hamuanyag 9%.
Amit te olvasol, az az összesített elemzése. A 45% nyersfehérje is ilyenekből áll össze, hogy halliszt, meg tojáspor meg kagylóliszt meg ilyenek fehérjetartalma.
Szóval az én olvasatom szerint nem adják hozzá, hanem alapból van benne valamennyi (pl. hallisztben, halmelléktermékben csont, kopoltyú, pikkelyek formájában) meg készítés közben keletkezik. Állítólag nem teljesen ballasztanyag, mert van benne ásványi anyag meg nyomelem, ami fontos a halaknak.
Így van, bár én 500 fokot ismertem.
" A szerves alkotórészek 500 °C-on való elégetése után visszamaradó ásványi anyagok mennyisége." (Bíró-Lindner)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!