Melyiket vegyem? Vagy inkább én rakjam így össze?
AQUA EL Shrimp Set 30 (9.795 forintért)
Eheim AquaStyle 35 (36.000 forintért)
Vagy magam rakjam össze ezekből:
40-50 literes akvárium (kb. 4000 forintért)
TetraTec EX 700 (15 ezerért)
És esetleg ez a világítás 20 ezerért (megéri???) Cree LED világítás + ajándék Arcadia Arc Pod 11W Nano lámpa
Nincsenek marha nagy terveim, de tartok tőle, hogy az Aquael nagyon béna...szeretném ha egy szépen megvilágított akim lenne, szép növényekkel. És az sem mindegy, hogy mennyi a havi fogyasztás.
Szerintem a saját összeállítás nagyon jó. Az a szűrő nagyon adni fogja.
A lámpa pedig külön pluszpont.:)
Komolyan jó a lámpa? Csak mert nem igazán értek a világításhoz, annyit tudok, hogy a led JÓ. :D
De ez a kelvin, watt, meg lumen nem sokat mond. Mármint tudom, hogy a watt számnak low tech aki esetén 0.5-0.7w/l között érdemes lenni. Tudom, hogy a 6500k is fontos, de ez a lumen szám semmit nem mond...
És amúgy egy ilyen világításnál, ha tönkremennek a ledek (nem tudom, hogy meddig bírják) tudom én cserélni a ledeket?
És ez egy 40-45 literes akváriumhoz nem túl sok fény Co2 nélkül?
A legjobban tényleg a saját összeállítással jársz.
Az Aqauel Set sem béna, lehet vele boldogulni, én például egy olyat szerzek be a napokban, garnélás aksinak jó lesz. Persze nálam a pénz a szempont, momentán csak arra futja. De mégegyszer mondom, ha lenne pénzem, én is magam válogatnám össze a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!