Erre van az értékelés. Olvasgasd kicsit a visszajelzéseit!
:D
2012. nov. 19. 19:33
4/8 A kérdező kommentje:
igen , ezeket elolvastam... csak hogy nektek nincs e valami véleményetek róla
2012. nov. 19. 19:42
5/8 anonim válasza:
konkrétan mire vagy kíváncsi?:D h az akvárium mellé fog e adni neked egy túrórudit vagy h ha házhoz vitte az akváriumot nem fog e megerőszakolni ?:D picit tág a megfogalmazás! de szerintem 100%osan megbízhatsz benne :D
2012. nov. 19. 19:45
6/8 A kérdező kommentje:
:D mind1
2012. nov. 19. 19:59
7/8 Frontosa válasza:
Én már beszéltem velük, kértem árajánlatot, korrektnek tünnek, de végül nem náluk vettem az akikat. Két felhasználónéven is vannak termékeik, nemopriscilla és Husky13, de egy és ugyanaz a kettő. Jó áron dolgoznak és rugalmasak, akár több csőelőkészítést is raknak a tetőbe, növényes akit is össze lehet boltolni velük. A visszajelzések alapján nagyon pozitiv a megítélésük, csak a lassú munkára (3-4 hét) és a kevés kommunikációra panaszkodnak.
Üdv,
2012. nov. 20. 08:59
8/8 MCsperX válasza:
A többiek nem értik, mi a kérdés, de én igen, mert hasonló dilemmában vagyok. A probléma az, hogy lehet, hogy korrekt módon szállít, meg jól is néz ki az akvárium, amikor meghozzák, és a Vaterán értkelik, mint eladót. Aztán egy-két hónap múlva elkezd folyni a víz, vagy egyszerűen szétesik az akvárium a hanyag összeragasztás miatt. Azt viszont már a Vateráról nem tudjuk meg. És azt sem, hogy a vállalt két éves garancia humbug-e, illetve pl. 200 km-re Debrecentől hogyan lehet érvényesíteni? (merthogy ők debreceniek, ha minden igaz)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!