Kinek milyen halaik vannak?
ugyan nem a felsorolt felhasználók egyike vagyok de azért én is leírom :)
eddig:
3 sziámi ormányosmárna (sziámi algázó)
4 szivárványos guppi
1 serpalazac
szegény serpalazacot egyedül kaptam, ő volt a csapat egyetlen túlélője ismerősnél. jövőhéten és az azt követő héten (két részletben) hozok neki még pár társat, olyan 6-8 fős csapat lesz a végeredmény :)
esetleg később még beteszek néhány nőstény guppit, hogy ne hajtsa agyon a mostani kettőt a két hím.
a halakon kívül lesz még pár darab zebracsigám is. ők nem szaporodnak és nem legelnek növényt (ami fontos mert sok növény van) de mégis szépek és hasznos élőlények :)
750literre nem annyira sok:D nem tűnik soknak.
Gondolkoztam rajta, h sügeresre megcsinálom de aztán párommal úgy döntöttünk h 1 féle nano rajhalból legyen rengeteg! lassan 1 éve boldogan élnek benne :)
Nekem a 112-esbe van két márványvitorlás, két anci, 3 platti meg 8 császárlazac.
A kis nanomba meg 5 hím guppi.
Nekem most van egy kúszógébem.
Egy törpe gömbhalam.
Nano halból többféle, nem akarom sorolni normani, galaxi, enitromicron, boraras, mittudomén mindenféle és garnélák közül yellow, meg sakura.
Volt egy nagy nyolcsávos gyöngysügér, de az elköltözött, viszont van helyette egy 16 centis nagy kékrák, aminek vannak piros részei is, de a fajtáját nem tudom. Az biztos hogy nem kubai, talán amerikai, de mindegy, nemtudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!