Tényleg vannak szép növényes akváriumok, de szerintem nem sikerült valami csúcs darabokat összeválogatni. A nagy része túl mű, már valóban meseszerű, egy-két kivétellel. Például az 1. helyezet egyáltalán nem élethű vízivilág, nem is értem, mi akkora ász rajta. Némelyik esetében a fotó is fura minőségű, egyesek szanaszét szerkesztett képeknek tűnnek. Szerintem a szép akvárium nincs eltúlozva, nem ilyen túlnyomórészt fantáziavilág, egyszerű, de mégis nagyszerű. Az pedig nálam itt kezdődik:
szépek nagyon az eddigiek :) én is felbátorodtam és megmutatom mim van :)
ő itt az enyim, itt még 1,5 hetes volt. 112 literes. a 4 guppi tényleg 4 guppi :D mindenhol azt olvastam, hogy kell a halkaka a szűrőbaciknak szóval vettem bele 4 darab kisméretű halacskát had szaporodjanak azok a bacik :)(persze vettem indító bacit is a szűrőbe)
ha a laptopnál leszek (ergo ha épp egyetemen leszek, mert csak ott használom :D) feldobok frissebbet is mert ez közvetlenül a valisneriak , a vízikehely és a tócsagaz beültetése után készült és nem festenek még valami szépen :)
Ezek még tavalyi képek a 300-asról (alapállapot), azóta sokat változott, egyik oldala növényes ami fokozatosan megy át bazalt sziklássá. Nem igazán szoktam fényképezgetni sajnos.
Yourdestiny-vel csak egyet tudok érteni, a növényes akvarisztika néha nagyon mű dolgokat tud produkálni. valahogy a szénné világított, tökéletesre trimmelt gyepű tökéletesen tiszta vízű, maximálisan dizájnolt high-tech akváriumok nekem sem tetszenek annyira, túl emberiek, túl tökéletesek, a természetben nincs ilyen. nem beszélve az ilyen török csodákról mint pl ez: [link]
2012. nov. 9. 18:48
19/22 A kérdező kommentje:
de jó lenne, ha nekem is lenne ilyen akváriumom, ezek nekem nagyon tetszenek, én is ilyesmiket szeretnék, csak nem tudom, hogy hogyan fogjak hozzá...
2012. nov. 10. 14:38
20/22 YourDestiny válasza:
Az első, ami kell, rengeteg pénz az induláshoz. Sajnos az akvarisztika az elején nem olcsó, aztán már nem nagy összeg a havi fenntartás. Viszont törédés szempontjából a későbbiekben sem elhanyagolható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!