Hány db szifót lehet együtt tartani úgy, hogy ne öljék meg egymást?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 16:56
1/7 kzs válasza:
Abban az esetben vannak meg egymással békésen, ha valamennyien közel azonos nagyságúak. Ugyanis, ha számottevő közöttük a méretbeli különbség, akkor előfordulhat hogy a nagyobb megcsipkedi, vagy éppen felfalja a kisebbet.
2/7 anonim válasza:
Nekem volt együtt vagy 30.. párat elajándékoztam most kb fele anyni van.. és 0 halott.:)
3/7 A kérdező kommentje:
Az jó lenne, ha megférnének, mert kerti tóban születtek pár napja, 8-10 darabot láttam, abból szeretnék úgy 3-at megtartani. Egy felnőtt párom van most.
2009. aug. 12. 21:08
4/7 Salx Narval válasza:
Egy kerti tóban,biztosan fel fognak nőni.Ott azért, nagy a hely és gondolom nővények, kövek is vannak.Jól növényesített akváriumban is, sok életben marad. Elég ügyesen elbújnak, ha van hóvá.
5/7 A kérdező kommentje:
Kint születtek, de kicsi a tó, úgyhogy ha hidegebb lesz, hamar lehűl. Akkor be kell őket hozni. A legnagyobb akváriumom 54 literes itt bent, az nem elég nagy ahhoz, hogy békében meglegyenek szerintem. Igaz nagyon sok növény van benne. 3-4 szifónál többet nem szeretnék benne tartani. Majd ha csipkedik egymást, külön rakom max. Csak azért szeretnék megtartani belőlük, mert érdekes színük van. Az anya narancssárga, az apa kék farkú, és van közte olyan, ami fele-fele. Máshol nem is láttam ilyet.
2009. aug. 13. 09:48
6/7 Salx Narval válasza:
Hát nézd, még van idő. Szeptember végéig elég nagyok lesznek ahhoz,hogy eladd őket, vagy elcseréld valamire.Négy szépet megtartasz és jövőre újra kezdheted a szaporítást a tavacskában.Egy jól növényesített szűrt vizű aksiban nem lehet gond.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, a többit majd elajándékozom. A szomszédunk is most rendezte be az akváriumát újból, a régi halaiból 1 szifó maradt, egy hím (bazi nagy, én ekkora szifót még nem láttam), gondoltam majd adok neki 2 nőstényt, ha lesz. Remélem nem mind hím, mert akkor sokkot kapok. Amit nem tudok elajándékozni, beadom állatkereskedésbe. Az egyik szomszéd mondta, hogy adjak neki 2-3 szifót, de akváriuma sincs, valami 4 literes edénybe akarta rakni. Úristen, mondtam neki, hogy nem adok, csak jó helyre, ahol megfelelő körülmények vannak. Milyen emberek vannak...
Köszi a válaszokat!
2009. aug. 13. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!