60x30-as alapterületű 54 literes akvárium megfelelő 2db axolotl-nak?
szerintem is a gyenge szűrésed miatt olyan "gnómok". de mindegy ha te az előző helyüknek tudod be a dolgot és azt gondolod, hogy 400l/h belső szűrő elég 200 literre akkor tedd azt és garantáltan nem fognak megnőni az aranyhalaid :)
na de, hogy ne offoljak:
üdv Wiki!
"Az axolotlok tartása nem igényel különösebb odafigyelést, viszont viszonylag nagy akváriumban érdemes őket tartani. Ha nem elég nagy az akvárium (min 40-50 liter) főleg a kisebb példányok depressziósak lehetnek, majd elpusztulnak. (pl. egy 100x40x40-es medencében)."
sikerült ebből kihámozni, hogy legjobb egy 100*40*40es akvárium nekik. kicsit félre érthetően van leírva. és, hogy minimum 40-50 literes kell. amúgy ha átváltasz angolra ott több infó van :)
" PH 6,5-től 8,5-ig is tartható az állat, a csapvíz némi állás után használható. Az ideális vízhőmérséklet 18-20 °C. Ügyeljünk rá, hogy ez alá ne nagyon csökkenjen a víz hőmérséklete, mert az állatok kedvetlenné és étvágytalanná válhatnak, ami pusztulásukhoz vezet."
szerintem ez egyértelmű
de am szerintem kicsi a 60*30 mivel 30 centisre is megnőnek ezek az állatok.
további infó itt érhető el:
I<3Google :)
Nekem 60x40-esbe vannak az axolotl-ok és jól élnek, már szaporodtak is!
2 axim van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!