Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ti melyiket választanátok a...

Ti melyiket választanátok a sügeres akváriumba?

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 16:59
 1/5 A kérdező kommentje:
2012. okt. 28. 17:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Hol lehet beszerezni ezeket a köveket ?
2012. okt. 28. 17:01
 3/5 YourDestiny ***** válasza:

A második szép, az mészkő. Nézz szét olyan kertészetben, ahol vannak díszkövek, ha találsz, az a legolcsóbb megoldás. Ha nem, akkor nem pont ilyeneket, de a GreenAqua kínál baromi szép köveket, de méregdrága lenne megpakolni egy akváriumot. Nekem például grafitos pala van a sügeresben, ez se rossz.

[link]

2012. okt. 29. 00:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ,tényleg az is jó:)

Hogy rendezted el csak egymásra pakoltad?

2012. okt. 29. 07:59
 5/5 YourDestiny ***** válasza:
Ááá, döntögettem én azt mindenfelé, palából nem tudnál magasra építeni, ha egymáson lennének. Viszont megpróbáltam olyan darabokat kiválogatni, amik nem voltak túl laposak, inkább ilyen 'szikla hatású" kövérebb palaköveket kerestem. Ritka, de azért lehet találni, nekem van egy 7 kilós, kb. 45x20x20 centis testes palám, na az már egyedül szépen feldobja az akváriumot.
2012. okt. 29. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!