Diversa vagy Eheim akvárium szettet válasszak?
Akvárium szettet szeretnék karácsonyra ajándékba venni, e kettő közül vacillálok melyiket ajánljátok?
Köszönöm a segítséget!
bocsi az előzőben félre írtam. csak az akvárium volt annyi. az üvegtetőt ma hoztam el sínnel mindennel cakumpakli 1360 forint volt.
a külső szűrő gondom közben megoldódott szerencsére. anyuméktól kapok majd egyet karácsonyra :)
te is szerintem kezdésnek belsővel indulj, olcsóbban jössz ki és amíg nincs túltelepítve hallal addig azzal is üzemképes lesz az akváriumod. később pedig még mindig be tudsz üzemelni majd egy főként bio szűrésre használt külsőt a belső mellé :)
és ne felejtsd el megkérdezni az üzletet ahol vásárolsz, hogy van e törzsvásárlói kártyájuk. ahol én vásárolok ott van. és minden vásárlás során felírják és lepecsételik az összeget. 10 vásárlás után pedig a vásárlások összegének 10%-át le tudod vásárolni :) és most azért sok tízezer van a kártyámon, aminek 10%át le tudom majd vásárolni :) ezért érdemes megkérdezni a dolgot hátha van ott is :)
Az, hogy minimum a 200-as, vagy inkább a 240-es kéne.
550 l/h nagyon karcsú 110 literbe.
6-8-cal kell megszorozni az akvárium bruttó térfogatát, az kb az ideális óránként vízforgatás.
Köszönöm, így egyszerűbb keresnem :)
Még abban tudnátok segíteni, hogy mennyi áramot fogyaszt kb. egy ekkora akvárium havonta?
Egy hasonló kérdés...
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__3..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!