Ha 1 órára átrakom a halaimat egy akváriumba amibe nincs szűrő az baj?
Szerintem a bettát rakd át egy nagyobb tálba, vagy befőttes üvegbe. 15 liter elég lenne nekik, ha összeférnének, de a betta ilyen kis helyen könnyen rátámadhat a neonokra.
Ha bejáratott akvárium vízben vannak, akkor egyébként nem kell aggódni.
Mármint nem a konnektor közepébe fúrtam, hanem a műanyag cső ami megy a falba, a konnektor fölött egy méterrel, abba a hosszanti vezetékbe fúrtam bele. Nem láttam hogy ott van mert olyan szépen be volt építve, hogy teljesen sík volt a fal és az nem jutott eszembe hogy ha egy méterrel alatta van a konnektor, akkor annak a vezetéke egyenesen meg föl. Egyszerűen csak fúrkáltam a lukakat 2méter magason, a konyhaszekrényen állva. Aztán szikrázott és teljes sötétség és csend :D
És nem tudtam visszakapcsolni a villanyt, mert szikrázott, hát valahogy olyan jól fúrtam meg, hogy a két drót pont összeért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!