Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen halakat tehetek ebbe...

Milyen halakat tehetek ebbe az akváriumba? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

A közeljövőben szeretnék egy akváriumot, de még nem nagyon étek hozzá. Azt szeretném kérdezni, hogy egy 45-54 l akváriumba mennyi, mekkora és milyen halakat tehetek? (Ezeket mindenképp szeretnék tenni bele, ha lehet: Red cherry garnéla, algaevő hal, ilyen kis harcsák amik általában a köveken fekszenek (sajnos nem tudom mi a neve) )

Ja és még annyi, hogy ha tudtok valamit ami szerintetek fontos lehet azt légyszi írátok le!

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2012. okt. 24. 16:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az viszont megint egy más árkategória.

Nem tudom milyen felszereltségű a testvéred akváriuma, vagy miket ad hozzá, de ha jól akarod csinálni, akkor az már egy külső szűrős történet, ami 25e körül mozog.

2012. okt. 24. 21:06
 12/21 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk teszek 2 belső szűrőt? Nem tudom honnan lett, de ahogy kutakodtam a pincében találtam: [link] Egy ilyet, egy ilyet: [link] És egy ilyet, csak ilyen kis cső nélkül: [link]
2012. okt. 24. 21:22
 13/21 A kérdező kommentje:
Aki tényleg ért hozzá nem tudna adni egy skype/facebook/email/akármilyen nevet ahol lehet beszélni chaten, mert ez itt elég bonyolult :/
2012. okt. 24. 21:26
 14/21 anonim ***** válasza:

A linkelt szűrőkből az utolsó olyan, mint ha nem is lenne.

A többi az úgy néz ki, hogy 3 db ilyen lenne elég:

[link]

2012. okt. 25. 05:09
 15/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha az utolsót lecseréled egy 2010-esre, akkor a 2 db 2010, meg a 2008, ez a 3 db szerintem elég lenne.

De azért előtte próbáld ki hogy néz ki benne 3 db ilyen szűrő- nem lesz valami szép látvány.

Ráadásul szét kell szórni az akváriumban, hogy egymást erősítse az áramlás.

2012. okt. 25. 05:13
 16/21 A kérdező kommentje:
Szerintem se lenne szép, de most épp örülök ha így meglesz rá a pénzem tél végéig nemhogy külső szűrőt venni 25000-ért :S (Ne értsetek félre nagyon szeretnék egy szép akváriumot, deelég drága...) Ja az utolsót egyébként sem akarom belerakni csak leírtam, mert volt a pincében.
2012. okt. 25. 06:38
 17/21 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk ugye veszem a bátyámtól a 160-ast, meg mondjuk vennék bele egy ilyet: [link] ? Mondjuk ha nagyon muszáj, megéri venni akkor veszek külső szűrőt, de nem nagyon szeretnék... Ha valakinek van vele tapasztalata az légyszi írja le!
2012. okt. 25. 06:41
 18/21 A kérdező kommentje:
A komment írása közben el is döntöttem, lesz egy külső szűrő 0-20000 ft, és az Eheim Pickup 160. Külső szűrőből viszont segíthetnétek, soha nem volt ilyenem. :)
2012. okt. 25. 06:44
 19/21 Treská ***** válasza:
Na. Szerintem írj egy új kérdést, hogy mit szeretnél mennyiért, mert ez nagyon össze vissza. Én pl elvesztettem a fonalat:D
2012. okt. 25. 12:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Treská akartam már, de gondotlam hülyeség 3 kérdést ugyanabban a témában, de akkor várj csinálok, majd belinkelem ide :D
2012. okt. 25. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!