Milyen halakat tehetek ebbe az akváriumba? (Bővebben lent)
A közeljövőben szeretnék egy akváriumot, de még nem nagyon étek hozzá. Azt szeretném kérdezni, hogy egy 45-54 l akváriumba mennyi, mekkora és milyen halakat tehetek? (Ezeket mindenképp szeretnék tenni bele, ha lehet: Red cherry garnéla, algaevő hal, ilyen kis harcsák amik általában a köveken fekszenek (sajnos nem tudom mi a neve) )
Ja és még annyi, hogy ha tudtok valamit ami szerintetek fontos lehet azt légyszi írátok le!
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Az viszont megint egy más árkategória.
Nem tudom milyen felszereltségű a testvéred akváriuma, vagy miket ad hozzá, de ha jól akarod csinálni, akkor az már egy külső szűrős történet, ami 25e körül mozog.
A linkelt szűrőkből az utolsó olyan, mint ha nem is lenne.
A többi az úgy néz ki, hogy 3 db ilyen lenne elég:
Mondjuk ha az utolsót lecseréled egy 2010-esre, akkor a 2 db 2010, meg a 2008, ez a 3 db szerintem elég lenne.
De azért előtte próbáld ki hogy néz ki benne 3 db ilyen szűrő- nem lesz valami szép látvány.
Ráadásul szét kell szórni az akváriumban, hogy egymást erősítse az áramlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!