Tetratec ex600-at honnan lehet a legolcsóbban rendelni?
A leolcsóbb a pilisaquánál, 14 ezer valamennyi, de onnan ne rendelj, mert semmilyen információ nem érhető el az oldalról. Őt leszámítva itt a legolcsóbb jelenleg:
Ha külföld is szóba jöhet akkor ez a legolcsóbb:
Árfolyamtól függően valamivel több mint 12 ezer Forint az ára. Persze erre rá jön a postaköltség ami nem kevés. De feljebb lévő magyar webshop se küldi el ingyen a cuccot, akkor is kell kb. 1500 Ft postaköltséggel számolni. Tehát olyan 3-4 ezer Forintot spórolhatsz az én javaslatommal.
Ha viszont találsz valakit akinek szintén ilyen szűrő kell, akkor el lehet felezni a szállítási díjat mert az ha jól tudom két termék vásárlása esetén is ugyanannyi mint ha csak egyet vennél.
Szerintem soha nem fog megjönni:D
Az akvarista.hu-n írtam is róla, hátha valaki tud valamit az oldalról: [link]
Hát az nagy gáz lenne, ha megrendelnéd máshonnan, és jönne a csomag :-)
Ám az érkezett mailtől függően el tudod dönteni, hogy le kell-e sz@rni vagy sem. Szerintem ha két hétig nem történt semmi, akkor már nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!