Darakóros az egyik halam, már csak fekszik a víz alján, mi legyen?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem a kezelést, a többi 16 halon semmi tünet, csak ezen az egy plattin. Már alig mozog, félredőlve fekszik az aljzaton, néha mozdul, de alig:( tettem ma is gyógyszert. Nem lenne jobb, ha kiszedném a többi közül....végleg? Mit tegyek vele????2012. okt. 23. 18:46
11/17 A kérdező kommentje:
*ezért....nem tudok a telefonon normálisan írni, bocsi.
2012. okt. 23. 22:03
12/17 A kérdező kommentje:
Azóta is adom a gyógyszert, és még él a kishalam! Mintha kezdene jobban lenni, de még van rajta pár folt, pötty. Addig kell adnom a gyógyszert, mig teljesen el nem múlik a pöttyösödés? A többi továbbra is tünetmentes.
2012. okt. 26. 23:22
13/17 anonim válasza:
Igen, addig minimum. És ha nem sikerült megmenteni a szűrőbacikat, akkor óvatosan etess továbbra is, és még a kezelés után is, mert ilyenkor a mérgezés egy reális veszély forrás.
14/17 A kérdező kommentje:
Lassan egy hete adom a gyógyszert. Nem látok a halon foltokat, de továbbra is gyenge, eldölve fekszik. Ha megzavarják, gyorsan továbbúszik máshova és fekszik tovább.
Mikor cserélhetem az akvárium vizét? Mennyit cseréljek?
2012. okt. 28. 07:24
15/17 anonim válasza:
Cseréld le a felét, és hagyd abba a kezelést.
A hőmérsékletet napi 1 fokkal csökkentve állj vissza a normális mértékre. Aztán lesz ami lesz, de azt tudnod kell, hogy ha túléli, akkor is gyengébb marad.
16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem bírta tovább:( már alig lélegzett. Kivettem......
Mennyi a normális hőmérséklet? Most 26 fokon van az aksi.
2012. okt. 28. 18:36
17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi segitséget!!!!
2012. okt. 28. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!