Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Lehet tartani egy ilyet úgy...

Lehet tartani egy ilyet úgy hogy jól is érezze magát? (BÁRMILYEN NEHÉZ IS, DE LEHET? )

Figyelt kérdés

[link]

(Legyezőúszós Ördöghal)

Meglehet csinálni? Életben lehet tartani?

2009. aug. 9. 10:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
33%
és ilyet hol lehet venni? :D te magad halásznád? nehezen képzelem el
2009. aug. 9. 10:52
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom,hogy ez a fajta hal a tenger sötét részén él ahol a nyomás is nagy.Szóval te otthon nem hinném,hogy tudnád neki a természetes élőhelyét biztosítani.Egy akváriumban hogy hozol létre olyan nyomást ami a tenger mélyén van?A sötétségről nem is beszélve.Úgy sem látnád soha a halat!:D
2009. aug. 9. 10:55
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is azt akartam irni,hogy ez a tenger legmélyebb ugyraiban él.És tuti hogy jó nagy hely kell neki.Szerintem egyáltalán nem lehet életben tartani,kivéve ha egy tenger van a kertedben.Másrészt,ugysem tudsz sehol se venni,de ha tudsz akkor majd ő megmondja h ő hogy tartotta h életben maradt.És még ha lehetne is,tuti 100 h nem tudsz olyan környezetet csinálni hogy jól is érezze magát,max életben tudod egy kevés ideig tartani,de ha nem érzi jól magát ugyis éhenhal mert nem eszik.
2009. aug. 9. 11:32
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Amugy csak érdekel,hány éves vagy?(előző voltam)
2009. aug. 9. 11:33
 5/23 anonim ***** válasza:
nem lehet, mert több ezer méter mélyen él a tengerekben.
2009. aug. 9. 11:39
 6/23 A kérdező kommentje:

23 vagyok. Norvégiában élek, Jó gazdag vagyok ugy hogy arra gondoltam hogy veszek egy fjordot egy ilyen halnak,és elkeritem. Ott se lenne jó neki?

Itt Norvégiában Gondolom be lehetne szerezni valami hasonló halat. Ilyeneket belehet: [link]

2009. aug. 9. 11:44
 7/23 A kérdező kommentje:
JA! NEM HORGÁSZÁSRA KELL.
2009. aug. 9. 11:45
 8/23 A kérdező kommentje:
Nekem az a sárgaszemű fekete-szürke hal tetszik itt [link] (az első halas képen.)
2009. aug. 9. 11:49
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezek de durva halak:)

Hát mázlid van, h ilyen szép helyen élsz és anyagi gondod sincs. De ha lesz ilyen "halacskád", akkor nem is nagyon fogod látni, mert a mélyben lesz. Valami horgászoldalon amúgy nem tudnak neked segíteni? Lehet, h ott több a szakértő.

20/L

2009. aug. 9. 12:07
 10/23 A kérdező kommentje:
Majd érdeklődök az itteni halászoktól,meg ilyenek. Köszi a válaszokat.
2009. aug. 9. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!