Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Bébi anci algevő halaim...

Bébi anci algevő halaim születtek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

NEm vagyok nagy akvarista csak szeretem nézni az akváriumokat és egy 50l-s akváriumban tartok neonokat és 2 anci algaevőt akiknek a jelek szerint kishalaik születtek. Külön kell raknom a kicsiket? Mivel etessem? a kis guppiknak mindig bébi halkaját adtam. van egy fiú guppim egy külön kicsi akváriumban betehetem mellé a bébi ancikat? Hány fokra állítsam az akváriumot?

köszi szépen a válaszokat! :)

2012. okt. 22. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha már elúsztak nem különösebben kell csinálni semmit, etesd őket főtt vegyes zöldségpürével. És mielőbb találj a kicsiknek gazdát, igazából 50 liter 1 párnak is kevés, hogy normális territóriumok legyen!
2012. okt. 22. 16:34
 2/4 The Nuke ***** válasza:
Adjál nekem 1-2t. :)
2012. okt. 22. 18:58
 3/4 A kérdező kommentje:
szivesen adok én bárkinek :D Ugyis a helyi állatkereskedésben fognak kikötni :) Köszi a válaszokat! :)
2012. okt. 23. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogyha még nem keltek ki (mondjuk de hülye vagyok én, mmikor tetted már fel a kérdést) akkor rakd őket külön.
2012. nov. 4. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!