Milyen "rejtözős" halak vannak?
Figyelt kérdés
Szeretnék valamilyen "félénk"(el bujkál) halat az akváriumomba. Vannak: dániók, plattik, black mollik, ancik....stb. Tele van az akvárium "bujálókkal" és olyan halat szeretnék, amik használnák ezeket az "odukat" fontos, hogy békés hal legyen! Milyen hala(t)kat vehetnék az akváriumomba?2009. aug. 7. 13:14
1/5 anonim válasza:
Szia!Nekem ami használja,és igényli a bujkálót az a páncélosharcsa.Nagyon aranyos,tökre bírom,és félénk.Kiválasztott egy helyet és mindig oda bújik.Volt egy nagy algaevőm,mindig a csőbe bujkált(amugy az algaevő is félénk) kapott 3 társat,de mindig viszaverekedte magát a csőbe,jött a páncélosharcsám,ő beköltözött és nem tágított sehogy a csőtöl,hát "elüldözte az algaevőt" amugy nem bánt semmi halat nagyon békés,szép,érdekes hal.A harcsákra szerintem ez jekkemző,és az ilyen talajlakó halajra.
2/5 anonim válasza:
tűharcsa,palacsintaalgaevő,Pöttyös morgóharcsa
Megint én voltam:)
4/5 Salx Narval válasza:
Nálam a neonok imádnak a kövek, barlangok körül kergetőzni. Lakni ugyan nem laknak bennük, az igaz.Talán még a leírtak mellett egy két békésebb törpesügér, törpe remeterák,ha tetszik neked.
5/5 anonim válasza:
Milyen bújkáló?
A legtöbb talajlakó szeret a vasfa alá bebújni, de a cory-k nem költöznek be oda. Az anci beköltözik, de nekik a legjobb egy kereskedésekben kapható ikrázócső. Az apistogrammák szeretnek fél cserépbe vagy fél kókuszhéjba beköltözni.
Igazi félénk, rejtőzködő hal a perui késhal (Eigenmannia virescens), de ilyet utoljára kb. 7 éve láttam kereskedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!