Galaxy Razbóra és Red Cherry elvan 12NK°-s vízben?
Figyelt kérdés
Vasárnap beszerzek 5 db Galaxy razbórát és 5-6 db Red Cherry-t a Terra plázán. Most a víz 12NK°-s, ez megfelel nekik? és kb mennyibe fognak kerülni?2012. okt. 11. 19:03
1/8 anonim válasza:
Szerintem a galaxy 700 Ft/db, a red cherry meg maximum 200. Jó nekik a 12 nk
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. okt. 12. 09:48
3/8 A kérdező kommentje:
Úgytudom hogy neked vannak Galaxyjaid, te mivel eteted őket?
2012. okt. 12. 09:49
4/8 anonim válasza:
Nem láttam galaxyt a terraplázán végülis. A red cherry meg drágább volt. Vettél valamit?
A galaxyk eszik az élő tubifexet, a vizibolhát és az élő artemiát. Száraz porok közül pedig "Sera vipan baby" és "FIX haltáp ivadékhalaknak" című kajám van itthon.
Garnéláknak "Sera shrimps natural"-t, vagy "Tetra crusta granules"-t adok. most csak az utóbbit, mert a sera már rég megromlott, pedig még el sem fogyott.
5/8 A kérdező kommentje:
Vettem végül db ot, nagyon picik, 1.1,5 cm. Két helyen is volt (450ft). De az a tömeg.. borzasztó..
2012. okt. 15. 20:38
6/8 A kérdező kommentje:
*5
2012. okt. 15. 20:38
7/8 A kérdező kommentje:
Jah és az RC 300 ft volt!(mondjuk elég szép pirosak...)
2012. okt. 15. 20:40
8/8 anonim válasza:
Hja tényleg akkora tömeg volt, hogy szerintem a felét se láttam annak amiket árultak. Lehet hogy nem nyomultam eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!