Mennyire jók a Sunsun, Aqua Nova és a Resun külső szűrői?
Ahogyan néztem elég nagy a tartályuk( kb. 10 litertől és nagy a kapacitásuk is, kb 1000L/h-tól.) és az áruk is elfogadható.
Az Aqua Novákat tudom, hogy a régi Eheim Prof másolatai, csak nagyobb tartállyal rendelkeznek, mint az Eheim.
A Sunsun-t és a Resun-t nem tudom, de elég sok néven lehet kapni őket a világban.
Az AquaNovákról csak jókat hallottam ár/érték arányban, a következő akváriumomba biztos azt veszek, állítólag egy 1500l/h, 15 literes 29 e forint.
Resun, Sunsun-t csak akkor ha a magad ellensége vagy. Esetleg még Atman ami jó és viszonylag olcsó.
Üdv,
Én csak atmant vettem, aztán később kaptam egy hydort valakitől aki vette magának pár éve, aztán nem is használta. A hydor kb 300 valahány l/órás, az atmanom meg 600 l/órás, de az az érdekes, hogy mégis a hydor fúj erősebben, csak hát annak fel akkora a tartálya.
A többit nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!