Van egy körakváriumom és nem tudom milyen halat vegyek bele. Bettám már van ezért azt nem szeretnék. Milyen hal érezné magát jól benne lélegesztető nélkül?
-1. Gömbakváriumban állatkínzás halat tartani ( ez törvény)!
-2. 30 liter alatt ( tied biztos kisebb) is tilos halat tartani 8 ez is jogszabály!
3. "lélegeztető"- vagyis szűrő nélkül nem is akvárium,hanem egy nagy pohár a haladnak.
magyarul: Már szerintem extrán kínozod szerencsétlen bettádat! Kb úgy, mintha egy Toy toy WC-be lennél bezárva, és térdig érne a saját szarod.Grat!
Azt most dobhatod ki...
Állatkínzó..
Semmilyet. Állatkínzás gömbakváriumban halat tartani.
Ha KÖRakvárium, akkor pláne, egy síkbeli ábrába nem igazán lehet vizet tölteni, a halak meg ugye vízi állatok...
Baltát is lehet venni a boltban, mégsem legális feldarabolni a szomszédot. Egy gömbakváriumot nagyon sokféleképpen fel lehet használni, csak halat nem szabad rakni bele. Nevelhetsz benne sórákot, vízi növényeket, pár csigát.
Én raktam hengerbe tengert. Kis zacskó élőtalaj, meg tengeri só+ ioncserélt víz vagy ha tudsz venni ozmo vizet az még jobb, kell egy sűrűségmérő, hogy beállítsd a sósűrűséget, és akkor bele lehet tenni ilyen tengeri algákat.
pl jól néz ki ez a Caulerpa racemosa szerintem.
Fölé kell egy 6500K-s izzó.
A talajból meg úgyis másznak ki kis turbó csigák, meg lehet hogy még kis planktonok is nőnek benne, ha nincs hal akkor ugye nem eszi meg őket senki.
Hát halat nem lehet, mert az túl nagy és okos, hogy megbolonduljon benne ha körbe-körbe úszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!