Hogy lehet eltávolítani a haj algát?
Figyelt kérdés
teli van az akvárium alja ilyen fonál alga szerű algával, és egyre jobban nő.
Mi okozhatja h kell megszüntetni?
100liter 25 hal van benne(3cmesek)
külső szűrő
kb 60w fény
zselés co2
eddig is volt de most nagyon elszaporodtak
2012. okt. 4. 17:09
1/5 Platypus válasza:
Milyen növényeid vannak és mivel tápozol? Ha csak CO2 megy, akkor az lenne a csoda, ha nem lenne algád.
2/5 A kérdező kommentje:
parvula, valiznéria, brazil kardfű, marsilea hirsuta, enchik, indiai vizicsillag
easy carbo/ profito, előbbiből 3ml,másikból 1ml naponta
2012. okt. 5. 01:44
3/5 anonim válasza:
Fel kell csavarni hurkapálcikára, és letépni.
4/5 A kérdező kommentje:
lol, én pont ezt szoktam csinálni, de nem lehet mindet eltüntetni,pl valizneriáról egyáltalán nem jön le
van egy másik aksi abban is elkezdett nőni az alga. optimális gondozásnál(vízcsere,kevés kaja stb) is nő, szóval vmi algairtó kéne vagy nem tudom... :D
2012. dec. 19. 10:10
5/5 anonim válasza:
Bármi más tartási körülményen változtass inkább, mint hogy algairtót használj. Annál minden jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!