110cm hosszú 30cm magas és 25cm széles akváriumba tarthatok 2hím és 6db nőstény bettát?
Figyelt kérdés
Természetesen sok növénnyel búvóhellyel! Vagy teljesen mind1, hogy mekkora az akvárium, mert ha összetalálkoznak megölik egymást?2012. okt. 1. 21:17
1/7 bamboochatheone válasza:
1 hím 3 nőstény betta, 10 vörösneon, ez így sokkal jobb.
2/7 A kérdező kommentje:
neonnal a bettát? bírja a meleget a neon? mert én úgy tudom, hogy nem! de amúgy nekem is jobban tetszik ez a felállás:)
2012. okt. 1. 21:44
3/7 bamboochatheone válasza:
A vörösneon bírja a 28 fokos vizet és nagyobbra is nő a "sima" neonhalnál. Ez így már, úgymond, klasszikus felállás.:)
4/7 A kérdező kommentje:
1hím betta 3nőstényy, 10vörös neon, 2csiga! valamint gondolkoztam 2-3 harcsán is mert azt olvastam h a lehullot kaját megeszik valamint az ürüléket is:D
2012. okt. 1. 22:10
5/7 bamboochatheone válasza:
Ürüléket egyik hal sem eszik. De a csigák megoldják a lehullott kaja ügyét.
6/7 A kérdező kommentje:
akkor harcsa nem kell?
2012. okt. 1. 22:25
7/7 bamboochatheone válasza:
Nem fontos, de rakhatsz bele 4 darab törpe harcsát de akkor nem szabad éles szemű aljzatot használni. De akkor a neonok száma ne haladja meg a 8-at. És ezzel el is érted a határait ennek az akváriumnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!