Mit csinálják most? Sürgös!
megbetegedett az egyik halam és most sorba "átment" mindegyiken,már csak 4halam van amik nem fogják ki birni holnapig,a kettö kishal még megvan az egyik 1hónapos a másik 3napos.Kihalásztam öket,most beföttes üvegekben vannak külön-külön.Ja és guppik.Mit csin áljak velük,mert 1hétig egyedül vagyok itthon mit csináljak?mossam ki az egész akváriumot?vagy mit lehet adni a kicsiknek amiket még meglehet menteni?
A tüneteik:nem esznek(a kicsik még igen),csak a kavicsokon fekszenek,meg hát nem tudom így 'szétmennek' amik meghaltak,mást nem tudok mondani lécci segítsetek
igen ez a rothadás......minden halott átesik rajta...valami egyéb tünet kellene...
De a legjobb a teljes kitisztítás
Nem dagadtak és lesüllyednek és kidurran a hasuk?
Hasvízkór?
Hát majdnem ilyen de nem harad rajtuk pikkely,de nem tudok boltba menni mert nincs a faluba és a városba nem mehetek egyedül
Az akvárium kb.3hónapja müködik,bejárattuk meg minden kb.45-50literes nem tudom pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!