Segítség ezt most hogyan oldjam meg? (lent)
Figyelt kérdés
vettem egy sarok szűrűt csak hogy nem figyeltem eléggé és akasztós és mivel nekem ilyen akváriumom van: [link] magyarul nem megy rá. és nagy bajba vagyok mert nem tudom hogy rakhatnám be és nekem kéne ez a szűrő. eheim aquacorner 60-ról lenne szó. hogyan oldjam meg? csak lógassam be az áramkábelénél fogva vagy hogy oldjam meg tapadó korongokkal?2012. szept. 30. 15:29
1/7 anonim válasza:
Én kivágnám flexel a tetőt.
Precízen, csak ott, ahol akadályoz.
2/7 A kérdező kommentje:
csak a tető létfontóságú és nem is a tetővel van a baj hanem az üveg peremén a végén van ilyen "borítás" magyarul nem csak az 5mm-es üveg hanem kétszer olyan széles tehát nem meg rá. a tető már más dolog..
2012. szept. 30. 16:11
3/7 anonim válasza:
Lógasd be, és simán ültesd az ajzatra. Ha esetleg nem "áll" meg, akkor meg ragassz vagy valahogy rögzits egy tapadó-korongot (vagy többet) a hátuljára.
4/7 A kérdező kommentje:
ahha. köszi valahogy én is azt gondoltam hogy berakom csak hogy rögzíthetném... hát tapadó korongot veszek és azt hogy ragasztom rá magára a szűrőre?
2012. szept. 30. 20:05
5/7 anonim válasza:
Hát de azt a műanyag borítást nem tudod levágni egy sima sniccerrel? Én vágtam le már olyat. Elég könnyű volt, mert vékony műanyag. Sőt a tető se vastag, azt is lehet szikével vagdosni ha kell.
6/7 anonim válasza:
vagy csinálhatod azt is, hogy barakod a szűrőt a kavicsra, aztán egy vékony kis drótot rá operálsz valahova és azzal fellógatod, pl fúrsz lyukat a peremre, és odakötöd, tehát valahogy csak meg lehet oldani hogy ne dőljön el.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi! inkább az utóbbi variációt választanám. nincs kedvem neki esni a akváriumnak. be rakom és valahogy rögzítem hogy ne dőljön el.
2012. okt. 2. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!