Sziámi harcoshalhoz csak akkor tehetek lányt ha pároztatni akarom vagy amugy is együtt lehetnek?
Figyelt kérdés
Most vettem egy hiv sziámi harcoshalat, de nem tudom tehetek-e be nöstényt.Ha tehetek hányat? (200 L-es akvárium, de vannak már benne más halak is)2009. aug. 2. 22:26
1/10 anonim válasza:
200(azaz KÉTSZÁZ)liter?Nem elírás?Mert vétek lenne egyekkora aksit elpocsékolni2halra:).Ha 20literröl beszélünk akkor többet ne nagyon tegyél,főleg ne nőstényt,nálam az a tapasztalat,hogy (van 1hímem és 2 nőstényem.)a betták nem férnek meg,vagyis többsége.mindegyh hím e vagy nőstény,nálam mind a 3mat el kellett különiteni egymástol 54literes aksibol.Most a hím van a nagy akiba a két nőstény egy kettéosztott 15literesbe,most nem tudtam jobb megoldást kitalálni nekik.Am ha húsz liter az aksid akkor a bettta mellé én még egy két kis halat raknék max be,de inkább csak mondjuk üveggarnélát.Ha pedig 200literes az akid akkor nagyon sok lehetőséged van.Sügéres akváriuot is csinálhatsz,vagy mást,de akkor a bettátl meg a másiktol meg kell válnod
2/10 anonim válasza:
Ha tényleg 200 liter akkor, tele rakhatod halakkal...
Érdekes hal eza a sziámi harcoshal... ha him és tükrőt raksz elé akkor "felfujja" magát. És az is érdekes hogy elvan kis helyen is... ahol voltam boltba ott beföttes üvegben árulták őket...(érthető módon)
3/10 anonim válasza:
Ha elolvastátok amit a kérdező írt, láthatjátok, hogy több hala is van, nem csak az az 1. Szerintem ekkora akiba tehetsz nőstényt, azt olvastam, hogy csak az 50 centiméteres körzetét védi a sziámi, úgyhogy szerintem nem lesz baj.
4/10 A kérdező kommentje:
nem irtam el :) tényleg 200 L (azaz kétszáz liter)
2009. aug. 3. 11:34
5/10 A kérdező kommentje:
amugy elég félénk a sziámi harcoshalam. Folyton a növénynél bujkál. Enni is alig eszik. Gondoltam hátha egy lánytol jobb kedve lenne. Van még vele aranyhal,vitorláshal,guppi,gurámi,kardfarku(xifo). Tudom elég vegyes de jol megvannak
2009. aug. 3. 11:41
6/10 anonim válasza:
200 literben siman elvannak egyutt.de ha ajanlhatom,akoor vegyel bele uszo novenyeket,amiben a nosteny el tud bujni,mert a kan neha elegge lestrapalja az allando "udvarlasssal"
7/10 A kérdező kommentje:
másik gondom hogy nemigen reagál a him hal a tükörre. Vagy ez normális? Ennyire szégyenlös?
2009. aug. 3. 13:53
8/10 anonim válasza:
semmi gond,az enyem semmire sem reagalt,csak uszkalt ugy hogy mindenki lassa,de nem vette fel a harci poziciot,vagy randiformat amig nosteny nem kerult hozza.
9/10 anonim válasza:
Csak több hímet nem szabad egymás mellé rakni (legalábbis nem ajánlott).
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a ti válaszotokat is.
2009. aug. 3. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!