30l akváriumba hány db neont tarthatok?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 15:08
2/5 YourDestiny válasza:
Egyet se. 70-80 literben 8-at. 30 literben nano halakat tarthatsz, olyan 5-6 halat, esetleg egy bettát magában.
3/5 anonim válasza:
Mindig ugyanazok a kérdések... Nagyon fárasztó. "Hány guppit tehetek 5 literbe? 100 hal fogja bántani egymást egy befőttesüvegben? Hány márványsügér fér el egy fagyisvödörben?" Emberek, SEHÁNY!!! A 30 liter mondjuk még a jobbik eset, mert az már akváriumnak számít, nade akkoris. Haltartáshoz nagy akvárium kell, nem ilyen kis csetreszek. És nem, nem tehetsz bele egy neont se (legalábbis halhullás nélkül).
4/5 anonim válasza:
Abszolút egyetértek. Ráadásul ezekben a makkomnyi akksikban a legnehezebb akvarizélni.
5/5 anonim válasza:
egy vemhes nőstény guppit szülőketreccel ellésig, utána meg a kis guppikat
vagy egy neon tenyészpárt ikrázás idejére
én is most készülök akvárium téren felfelé, mert tervbe vettem a dolgot...pont ma néztem utána az akvárium méreteknek is. a 30 liter az nano akváriumnak minősül, keress rá guglival, hogy ez miről is szól meg hogy is kell megvalósítani. elég szép és meglepő módon életképes alkotásokat találtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!