Mondanátok ritka édes vízi halakat! Lehetőleg olyat amiből sokat lehet tartani?
Figyelt kérdés
van egy 220cm hosszú 70cm magas és 50cm széles akváriumunk! mára kész lett teljes berendezéssel! Már csak a halak kellenek bele! Ritkát szeretnék a párommal:)2012. szept. 20. 14:04
1/8 bamboochatheone válasza:
Ha nagyon ritka és különleges kell akkor diszkoszhalak, de akkor nagyon jó körülmények kellenek. Vagy píranyák.:D
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Szerintem annulatus hala se mindenkinek van, csak azt úgy nagyobb halak közé nem rakod be.
4/8 Frontosa válasza:
Tropheus-ok! Mehet bele kb. 35-40 db. Kevesen tartják és mind a kinézete, mind a viselkedése különleges, szép viszont könnyen beszerezhető.
Üdv,
5/8 Platypus válasza:
Notropis chromosus. Gyönyörű, rajhal és szinte senkinek sincs.
6/8 anonim válasza:
Üvegharcsa. Ritka, és ne csak 1-2 példányt tarts belőle.
7/8 anonim válasza:
A Green aqua árulja, máshol még nem láttam én sem:
8/8 anonim válasza:
Szerintem ha raksz vitorláshalakat, vagy pillangósügereket azok gyönyörűek. Kicsit morcos fajták, így nem nagyon rakhatsz melléjük mást, tartani sem a legkönnyebb dolog, de hát ezért is van kevés belőlük az akváriumokban. :)
Nekem pl az első pár vitorlás kiírtott mindent egy hét alatt. Mire hazaértem a vizsgaidőszakom után, már csak ketten voltak. :P Azóta van még melelttük további 6 és jól megvannak, csak hely kell nekik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!