Tomi1122 kérdése:
20 literes akváriumot hogyan rendezzek be jól, miért halnak meg a halaim benne most?
Figyelt kérdés
kezdő vagyok ebbe van egy 20 literes akváriumom benne egy szűrő levegőztető,alul kavicsos és estére egy fehér neon lámpa,hetente cserélem a víz háromnegyedét,antiklort teszek bele és fix 2 növendékhal diszhaltápot adok nekik enni 1 nap 2-3 szor,halaim benne: 2 szifó,2 molly,1 vitorlás,2 neon hal, 1 guppy,és 2 márna ha jól tudom keresztbe csíkos,a 2 molly meghalt egymás után rá 1 héttel 1 szifó,túl sok lenne a halam az akváriumba vagy a vitorlás hallal nem jönnek ki jól? tudom igen bután összeraktam a halakat meggondolatlanságból ezért szeretnék egy helyes javaslatot hogy csináljam.2012. szept. 11. 23:44
11/12 anonim válasza:
Újra RIP halak.. -.- elmondtuk, hogy minimum 150, vagyis SZÁZötven literes kell. Na, de ha már megvetted, az jó. Akkor töltsd fel vízzel, kapcsold be a hozzá való szűrőt, majd így álljon 2 hétig!!!
Közben szépen ajándékozd el a halaidat! Aztán a guppihoz ( ha hím) akkor vehetsz még 6 hímet!!
A többi halat szerintem ajándékozd el. Ebben is megdöglenének, már írták,hogy a sz*rjukban, és a pis*jükben úszkálnak, ebbe döglöttek/ döglenek bele a halaid. Egy fokkal jobb mint a 20 literes, de el kell ajándékoznod a halaidat!
12/12 YourDestiny válasza:
Haltartásra már alkalmas, de a jelenlegi halaknak legkevésbé sem. Továbbra is csak ismételni tudom önmagam: minden, amit tudni szeretnél, megtalálod az akvarista.hu főoldaláról letölthető e-könyvekben. Nem egy két apróságról van szó, ha sajnálod az időt az olvasásra, ugyanitt kötsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!