Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit ajánlotok bele?

Mit ajánlotok bele?

Figyelt kérdés

Van egy kis akváriumom, inkább kockább, mint hosszúkás, 35 literes. Vettem bele növényes aljzatot, szűrőt, van egy 18 W-os világításom és sok-sok növényt tettem bele, vízilándzsákat, vettem bele vagy négy fajta mohát és microsoriumot is rögzítettem egy kőre. Néhány napja készültem el vele, de fűtőm nincs, a szobahőmérséklet nem túl ingadozó, 24 körül lehet, plusz egy-két fok ha hőség van.

Mit ajánlanátok bele, ami képes lenne karban tartani az algásodást? Már most van benne egy kevés. Valami olyan kellene, ami nem szennyezi be nagyon a talajt, ugyanis a sok növénytől nem tudnám rendszeresen tisztítani, és ebből a növényes aljzatból nagyon könnyen kijönnek, ha piszkálom. Ajánlották a garnélát, viszont azt olvastam kimászik. A tető nem fedi teljesen az akit, a szűrőnél és a másik oldalon az etetés miatt is van néhány centis nyílás.

2012. szept. 9. 16:43
1 2
 11/16 bamboochatheone ***** válasza:
Egy pár darab Endler-guppi.
2012. szept. 9. 18:11
 12/16 Platypus ***** válasza:
Így a garnélák sem tudnak kimászni. Egyébként nem is szokásuk, csak ha valami gond van a vízzel. Nekem teljesen nyitott akváriumom van, mégsem másznak sehová.
2012. szept. 9. 18:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Néhány Blue Pearl-t nanohalakkal!
2012. szept. 9. 19:16
 14/16 anonim ***** válasza:
4-5 darab szivárványos guppi jó lesz.De csak hímeket,mert nagyon gyorsan szaporodnak!Meg a hímek színesebbek is a nőstényeknél.
2012. szept. 10. 22:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Az algásodás ellen sajna nem tudok ajánlani semmit.
2012. szept. 10. 22:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Engem egyáltalán nem érdekelnek az olyan élőlények, amik vannak és piszkítanak. Hangsúlyoztam, hogy csak az algásodás miatt szeretnék bele valamit, és valamit, ami nem csinál nagy bordelt.
2012. szept. 12. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!