Meg fog vakulni? Mi lesz a szemével? Mit kellene tennem (többi lent)?
Figyelt kérdés
Van egy cápaharcsám (pangasius) kb 25 cm hosszú, szegény ha megijed mint a rakéta megy faltól falig és állandóan szétveri a fejét, és most reggel észrevettem hogy szürke színű az egyik szeme, gondolom beverte.#efrg
2012. szept. 9. 12:19
1/5 Platypus válasza:
A cápaharcsákkal általában ez történik, ha nem több ezer literes akváriumban tartod. Idősebb korára a legtöbb lehorzsolja a szemét. Nem tehetsz ellene igazán semmit, azon kívül, hogy beszerzel egy pár ezer literes akváriumot. Egy kifejlett halnak úgyis kell vagy 5ezer liter, 25 centisen még kisgyereknek számít.
2/5 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek. Az orrukat is véresre szokták szakítani. Gondolom nem ezer literben tartod. Ha nem akarsz több sérülést neki, vegyél egy akkorát vagy add el a halat.
3/5 bamboochatheone válasza:
Ha nagyon szétcsapná magát akkor még mindig megsütheted.:D
4/5 A kérdező kommentje:
Épp szervezem a 750 literes akvárium vételét, és abból az akváriumból hoztam el átmeneti 150 esbe :(
Utólag rájöttem nem kellett volna.
Mondom úgy is elesznek benne 2 hétig utánna úgy is jön majd a 750 es amibe megy vissza :(
2012. szept. 11. 10:25
5/5 Platypus válasza:
Sajnos a 750 liter sem elég végleges otthonuknak. Ez a hal nem való otthoni akváriumba, szerintem nem is lenne szabad árulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!