Pár napja az akváriumomba ici-pici csigák tűntek fel. Hogyan kerültek oda? Ez bajt jelent?
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 17:35
1/4 anonim válasza:
Behurcoltad a petéket.
Jelenthet bajt, de ez inkább esztétikai.
Biztos sokan nem értenek egyet azzal amit mondani fogok, de ha jót akarsz magadnak, irtsd őket ahol, és ahogy csak tudod!
2/4 anonim válasza:
szerintem a csigák aranyos állatok én komázom őket, mikor túl sokan vannak, néhányat kiviszek a tyúkoknak...
3/4 anonim válasza:
Ugyan ezzel a problémával küzdünk mi is, és az a baj hogy irszonyú gyorsan szaporodnak. Egyébként esztétikailag sem szép ha már sokan vannak, és ami rosszabb, hogy elrágják a növények leveleit.
Vettünk csigaevő csigákat, nem csökkent a kicsi csigák száma :( Vettünk csigacsapdát, az sem segített. Én is tanácstalan vagyok, így hát ha sikerült kiírtanod őket majd kérlek gyere vissza és oszd meg velem a tapasztalatokat!
4/4 anonim válasza:
Az enyém túletetès miatt lett tele csigával, vettem botia-t, két nap alatt megette mindet, csak a házuk maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!