Hogyan szereljem be ezt a hátteret?
Az akvárium 80*35*40 es mérető. A háttér amit vettem 76*37 cm-es, két szélén hálóval. Linkelek pár képet róla.
-Ezt hogyan kéne belerögzítenem az akváriumba?
-Teljesen az akvárium aljára rögzítsem, vagy elég ha először a talajt teszem bele az akváriumba és utána a háttér?
-Azzal a hálóval mit kezdjek? Gondolom azért van hogy a halak ne ússzanak be a háttér mögé. De ezt hogy rögzítsem?
-Mint a képeken is látható, a fatörzses résznél van egy hálós rész hogy bemenjen a háttér mögé a víz. A külső szűrőnek azt a végét ami a vizet kiszívra ide kell majd behelyeznem ez mögé?
Azt hiszem értem már a dolgot, de ha a háttér mögé vezetem be az elszívó és a benyomó csövet is akkor nem csak a háttér mögötti vizet fogja inkább szűrni?
És az világos hogy a háttér alját szilikonnal rögzítem az akvárium aljára, de a széleiből csak maximum egyet fogok tudni odarögzíteni mivel nem pont 80 széles, ez nem gond?
Ha a háttér mögé teszenel egy vízpumpát, a háttérre fúrsz egy lukat és oda benyomod a pumpa fújókáját, hogy az kifele, az akváriumba fújja a vizet.
Akkor az akváriumban is fog forogni a víz, és valószínűleg kétoldalt fogja hátra szívni, így mindenhol lesz keringés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!