6,6 literes akváriumban milyen hal és mennyi hal tartható?
Ilyen akváriumról beszélek: [link]
Sajnos nagyobbról nem lehet szó, mert akkor nem fér el az asztalon, és nem tudom máshova tenni, mivel elég kicsi a terem a zeneiskolában, ahol tanítok. Ennek viszont pont olyan alakja van, ami elférne.
Egyébként azért kérdeztem, mert még sosem volt halam, és fogalmam sincs, hogy mekkora akváriumba mennyi hal fér, és hát én is olvastam a leírást.
Más kérdés: egy 30 literesbe milyen halat rakjak? Olyat szeretnék, amivel nincs nagy meló, hiszen sok időm nem lesz velük foglalkozni. És ami a legtovább bírja. :)
Ja, és a bettához kell egy 25 w-os fűtő.
A guppikhoz nem föltétlenül kell.
Neonhal semmiféleképpen!!!
Hogy elég e a 20 W, az a helyiség hőmérsékletétől függ.
Egy bettának 27 fok körüli víznek kell lenni.
Néztem ezt a fűtőt, igazából az a bajom vele, hogy szerintem ez nem automata, és nem szabályozható.
Egyszerűen bedugod, és fűt, ha kell, ha nem. Túlfűteni nemigen tud, annál 30 liternek nagyobb a hőleadása.
Viszont a külső hőmérséklettől függően ingadozhat a hőmérséklet, ami egyáltalán nem szerencsés dolog.
Ha bettát akarsz, mindenképpen javaslom, hogy automata (hőfokszabályzós) fűtőt vegyél ehelyett, ezt meg talán el tudod valahol adni.
Ha marad ez a fűtő, akkor szerintem jobban járnál endler- vagy sima szivárványos guppikkal.
Oké, akkor neonhalak repülnek, marad vagy a guppi, vagy pedig a betta (majd a gyerekek választanak, mit akarnak).
És szerintem veszek majd egy fűtőt, aztán a másikkal meg valamit csinálok. Ezek közül melyiket ajánljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!