Vettem garnélákat, de garnélatáp nem volt az üzletben. Mit adhatok nekik addig?
Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy bármilyen haltáp jó. Van itthon Sera lemezes, meg az a zöld fajta is, valamilyen granulátum és harcsatáp is, meg fagyi kaja. Melyik jó nekik?2012. aug. 29. 21:09
1/7 anonim válasza:
Szerintem inkább adj pár gerezd összetört fokhagymát, egy csokor petrezselymet, egy kis citromlevet, olivaolajat, vajat és sót, majd forró olajon süsd ropogósra! Nagyon finom lesz, majd meglátod!
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs jobb dolgod?
Ha esetleg egy értelmes lélek is betévedne, holnap tudnék venni garnélatápot. Addig kibírják éhen?
És milyet vegyek? A Tetra vagy a Sera jobb?
2012. aug. 29. 21:32
3/7 A kérdező kommentje:
Esetleg JBL?
2012. aug. 29. 21:33
4/7 anonim válasza:
Majdnem rátapintott az első a lényegre. Forrázott kukoricát, borsót, spenótot, répát, pritamin paprikát, tököt, ilyesmit. De ne csak most, állandóan. Jobb, mint a tápok. De néhány napig semmi bajuk nem lesz, elalgázgatnak.
5/7 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy egy szál zöldalga se hajlandó nőni, pedig a fény erős, az akvárium pedig 2 hete megy.
Murr, a zöldségek nem szennyezik le a vizet? És akkor tápot ne is vegyek, vagy nem árt?
2012. aug. 29. 21:59
6/7 anonim válasza:
Tablettás haltáp mondjuk Neptun márkájú. Spenótot, vagy forrázott kígyó uborkát adhatsz nekik amúgy falánk kis dögök. Mivel alapjáraton dögevők nem túl válogatósak.
7/7 anonim válasza:
A zöldségek csak néhány órán keresztül legyenek a vízben, utána vedd ki. Mondjuk én éjszakára szoktam bedobni, reggelre elfogy, de elvileg 2-3 óra után ki kell venni. Keveset adj nagyon.
Egy jó garnélatáp kiegészítésnek nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!