Zavaros akváriumvíz?
Figyelt kérdés
Telepítettem az új akváriumomat, de még zavaros kicsit a vize. Kavicsot átmostam elég alaposan. Olvastam olyat is, hogy fél órán belül tökéletesen tisztának kellene lennie, meg olyat is, hogy 2-3 nap amíg kitisztul. Most mi az igaz? A szűrő elég nagy áramlást kelt, szerintem akadályozza is kicsit az ülepedést emiatt, amíg ki nem tisztul kapcsoljam ki? (belső szűrő, levegőztet is).2012. aug. 28. 20:31
11/12 A kérdező kommentje:
A szürke rész amire a nyíl mutat, na olyanja nincs neki. Egyébként éjszaka meglepően sokat tisztult. Most már szemből egyáltalán nem zavaros, csak oldalról hogy kissé több vízen kell átnézni homályos még egy nagyon kicsit.
2012. aug. 29. 08:40
12/12 YourDestiny válasza:
Akkor az nem PickUp, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!