1/6 anonim válasza:
Ha jól tévedek, akkor ez egy Márvány (Marble) Botia. Ritka mintázat!
Fölötte kékpajzsos páncélosharcsa ( Corydoras aeneus).
3/6 Platypus válasza:
Botia lochahata azaz pakisztáni csík. A felnőtt egyedeknek ilyen a mintája. Boltban ritkán látni ezt, mert fiatal egyedeket árulnak, és csak 10 centis méret fölött veszi fel ezt a mintázatot.
4/6 anonim válasza:
Platypus: Én tartottam fiatalokat és azok is így néztek ki. Onnan tudtam megmondani. Felnőttel még boltban sem találkoztam.
5/6 Platypus válasza:
Én meg anyósnak vettem ilyen halakat pár éve. Picinek így néztek ki:
Felnőve meg olyanok lettek, mint a kérdező képén. Nem kizárt, hogy nem mindegyik váltja így a színét, de az általam ismert példányokra ez a jellemző.
6/6 anonim válasza:
Akkor ugyanarra gondolunk. :) Szerintem nem különböznek annyira. Csak a felnőtt sötétebb, de amúgy az a márványminta nagyon hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!