Mi lehet a baja?
Az ilyen emberek miatt hagytam abba itt a válaszolást.
2 guppinak a minimális akváriumméret 40 liter.
Neonból 10-et tarthatsz minimum, 70-80 literben.
Páncélosból 6 a minimum, 50-60 literre.
Beleölted őket a saját ürülékükbe. Gratulálok.
....
1.30 liternél kisebb akviban nem lehet tartani kifejlett gerinces állatot. A hal pedig gerinces.
2.szegénykék túl vannak zsúfolva!
3.Neonból legalább 8at tarts.
4.Páncélosból min 5-6ot
5.De komolyan, neked jó, ha egy kis helyre vagy bezárva, sok emberrel,a saját és a társaid ürülékében?
Jézusom, ennyi erővel egy fazékban is tarthatnád őket.
Szerintem add el a halakat, és ültess abba az "akváriumba" kaktuszt.
Tényleg nem játék ez.
Egy vagyonba kerül hogy élhető környezetet biztosíts egy halnak.
Apósom is szórja a halakat a 10literes akváriumba, nem pucolja aztán néz hogy miért halnak meg a zöld vízben.
Mindig elölről kezdi, nem értem miért jó ez az állatkínzás.
Az meg se fordul a hülye fejében hogy utánanézzen hogy kell csinálni...
A baj, a felelőtlenségből adódó tájékozatlanság.
A következmények, környezeti sokk, és súlyos mérgezés.
Nevelni pedig nem a halakat kell, hanem magadat. Vagy ha magadat nem tudod, kérd meg rá a szüleid.
Igazából szerintem nem pénz kérdése a dolog, hanem felkészültségé, türelemé. Én sem vagyok gazdag, de fél év alatt összegyűjtöttem a cuccokat egy normális akváriumra. Olvastam, barkácsoltam, megcsináltam. Ez marad ki sok mindenkinél.
Kedves jóakaró válaszoló, el kell keserítselek, itt vagyok, élek, csak a szélmalomharcot untam meg. De azért néha még beleszólok a dolgokba, bocs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!