Milyen növény van aminek kicsi a fényigénye, de sűrű a levele, hogy eltudjanak bújni a kishalak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 20:38
1/6 anonim válasza:
Ha a kis ivadékokra gondolsz, akkor a jávai moha (Taxiphyllum barbieri) gyenge fényigényével és sűrű "mohaszerű" leveleivel tökéletesen megfelel erre a célra.
3/6 anonim válasza:
Nálam a fodros vízi kalász tetejére szoktak menekülni mert a nagyobb halak nem férnek fel a levélre és mivel a tetején vannak így a kishalak nem nehéz lehalásznom őket. Igénytelen növény csak hát igen hosszúra nő legalább 30 cm magas aksi kell hozzá de azt is kinövi gyorsan.
5/6 anonim válasza:
A többiek jól írták!
"...csak hát igen hosszúra nő legalább 30 cm magas aksi kell hozzá de azt is kinövi gyorsan."
Nálam a 60 cm magas 450 literes akváriumot is kinőtték. Ritkítanom kellett őket. kb 150-160 cm volt egy növény, a gyökere pedig teljesen benőtte a homokot. Indákkal nagyon gyorsan szaporodott. Akkoriban feltettem az akvaristara. Nem is pénzt kértem értük, hanem cseréltem volna szinte bármire. A kutyának sem kellettek, így végül a kukában végezték. :(
6/6 anonim válasza:
3-as vagyok
Utolsó válaszolónak a fodros vízi kalász bizniszhez szólnék.
Nálam is keresztbe kasul nőnek a 80cm hosszú és 40cm magas aksiban. Ha van felesleged akkor menjél be kisebb akvarista boltokba és ajánld fel cserére hal/kaja stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!