Budapesti halas nagykert, vagy tényleg nagy választékkal bíró tenyésztőt keresek?
Figyelt kérdés
Olyan halas nagykert keresek Budapesten, ahol nagy választéka van az édesvízi halaknak. Nem az ára, hanem a választék miatt lenne jó, ha egy helyről, mondjuk egy nagykerből tudnám feltölteni a 600 literes akváriumomat.
Vegyes lazacos, és kis termetű dél-amerikai sügeres akit gondoltam.
Ilyen plázás boltok, meg webshopok felejtősek.
2012. aug. 15. 20:16
1/3 anonim válasza:
Nagykerbe csak az eladók mehetnek be. De a legtöbb halas, ha jóba vagy vele és kéred, akkor beszerez neked nagykerből. Nekem az egyikük személyes jóbarátom és több éve ismerem. Bármit megszerez nekem nagykerből. Ő amúgy tenyésztő is. A tenyésztők amúgy általában egy külön csoportra alkalmazkodtak. Az én ismerősöm például sügérekre. A Vadonban körülnézhetsz. Elméletileg az Mo. legjobb halasa.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Esetleg olyan tenyésztőt tudsz / tud valaki aki kifejezetten dél amerikai fajokra specializálódott?
2012. aug. 15. 20:41
3/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy olyan tenyésztők lennének, akik régiókra specializálódtak. Inkább halcsoportokra. Mert ugye csoportonként változik a szaporodás kezelése. Csoporton belül nincs olyan sok különbség. Persze vannak extrém kivételek, pl. diszkosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!