Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mikor fognak enni az újszülött...

Mikor fognak enni az újszülött halak?

Figyelt kérdés
van 52db újszülött xifóm amik tegnap születtek és még nem fogadják el a kaját, mit kell ilyenkor csinálni???

2012. aug. 15. 07:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel eteted / etetnéd őket?
2012. aug. 15. 07:52
 2/5 A kérdező kommentje:
az állatosban vettem ilyen újszülött kaját de még nem esznek!
2012. aug. 15. 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha 1 napig nem esznek.

De utána, inkább rendes kajával indítsd őket, tápszereket inkább csak kiegészítésnek add.

Itt a nyár millióféle zöldség van olcsón, az kell nekik.

Főzzél nekik spenót levelet, pitypang levelet, sárgarépát, patiszont, cukkinit, vegyesen ilyesmiket. Szétpürésíted őket, és úgy adsz nekik kis csipeteket.

Elég keveset esznek, úgy hogy ha marad, azt meg odaadod a nagyoknak. Inkább ilyenekkel etess, mint műanyaggal, tápokból kevés van, ami jó.

Pl ha nem valami nevesebb gyártó tápja, (sera, tetra, jbl) akkor azt inkább kiegészítésnek se add, mert azzal csak ártasz, és akkor nem véletlenül nem eszik meg!

Ezen kívül heti 1-2 alkalommal lehet nekik adni fagyasztott sórák lárvát, vagy más ilyen kicsi fagyasztottat, ami befér a szájukon.

2012. aug. 15. 08:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2012. aug. 15. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
szia! én zöldségeket és a fönt írtakat szoktam adni, azt is megeszik, ismerőseim ők mindig a legdrágább kajákat veszi a halainak, én meg olcsóbbat, de hogy mondjam szebb halaim vannak mint neki sőt még állatkereskedésben sem szoktam ilyen szép halakat látni, az is igaz, hogy minden kis dugi pénzemet rájuk költöm nagyon szeretem őket, tiszta nyugi amikor leülök és nézem, hogy mit csinálnak, szóval nem a pénz számít változatos kaják és törődés vehetnek neki bármilyen drága kaját ha nem úgy áll hozzá a dolgokhoz szerintem, amúgy nem biztos hogy azonnal kajálni fognak kell nekik egy kis idő amúgy én is türelmetlen voltam először
2012. aug. 15. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!